Afspraak maken »

Waarom Bruidje.com

SUMMER SALE!   70% KORTING OP TROUWJURKEN

Waarom Bruidje.com? Eigenlijk kun je beter vragen waarom niet!

De laatste trends of droom je al je hele leven van een romantische of klassieke bruidsjurk? Je vindt het bij ons in echt alle maten van 32 t/m 60. En niet zo maar een paar. Nee, rekken vol sneeuwwitte wolken van trouwjurken, met een kleuraccentje of helemaal in kleur. Dit samen met een uitgebreide collectie aan accessoires zoals sluiers, tiara’s, sieraden en nog veel meer waan jij je Alice in Wonderland. 

Wij hebben topmerken zoals Pronovias, Imogène, Sincerity, Marylise, Maggie Sottero, Demetrios, Creations of Leijten, Isabelle de Mestre, Rembo Styling en nog veel meer merken in ons assortiment. Je betaalt bij ons echter altijd veel minder, zelfs tot 80% van de originele prijs. Zelfs voor een trouwjurk huren betaal je elders al veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat is niet zo moeilijk in onze gezellige winkel. Je wordt bij ons persoonlijk geholpen onder het genot van een kopje koffie of thee en er wordt ruim de tijd genomen om alle jurken te passen die je mooi vindt. Vandaar ook dat we op afspraak werken zodat alle aandacht alleen naar jou uitgaat.

Onze kindercollectie voor bruidsmeisjes of communie bestaat uit de mooiste jurken, diademen etc. die de meisjes maar kunnen bedenken. Onze kleine klantjes zijn altijd bijzonder enthousiast en heel blij met hun droomjurk die er volgens hen in het echt nog veel mooier uitziet dan op de foto’s. Ook voor de kindjes werken we op afspraak want ook zij krijgen alle aandacht zodat ze op hun gemak kunnen passen en alle mooie jurken kunnen showen aan papa’s, mama’s en/of opa’s en oma’s.

Onze klanten komen inmiddels van heinde en verre. Als extra service zijn wij daarom een samenwerking aangegaan met gespecialiseerde coupeuses door heel Nederland en inmiddels ook in België. Er zit er altijd één bij jou in de buurt zodat je eventuele aanpassingen in je eigen regio kunt laten doen. Dat bespaart je een heleboel tijd en geld als je niet bij ons in de buurt woont.

LET OP: Over het algemeen hebben wij van ieder model bruidsjurken maar 1 exemplaar. Het is dan ook NIET mogelijk om jurken op voorhand te reserveren of na het passen weg te laten hangen om deze later op te halen. Bij ons geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt en OP IS ECHT OP.  Als je je droomjurk hebt gevonden neem je deze ook gelijk mee. Er kan bij ons contant of per pin betaald worden.

Laat je inspireren door heerlijk op onze mooie website rond te neuzen en maak geheel vrijblijvend een afspraak om onze collectie met eigen ogen te bewonderen.